Dringende (en dwingende) oproep aan alle forumleden:

Helaas zien wij als crew de laatste tijd veel topics in het forum afglijden naar een bedenkelijk niveau dat nauwelijks meer iets te maken heeft met het doel van dit forum: Het bevorderen van digitale fotografie.

Wij zijn altijd uitgegaan van het idee dat elk forumlid, zowel ancien als digi-newbie, respect verdient. In onze opstelling hebben we dan ook altijd veel vrijheden toegekend aan de forumleden. Helaas wordt van deze vrijheden ook misbruik gemaakt, bijvoorbeeld in het uitvechten van privé-disputen of onderwerpen die helemaal niets met digitale fotografie te maken hebben of verwijten mbt de werkwijze van moderatoren. En alweer helaas soms zelfs met misplaatst taalgebruik en over onderwerpen die in dit forum geen plaats hebben.

We hebben dan ook besloten om de vrijheden die we in het forum dachten te kunnen toestaan nog eens te evalueren en maken hierbij kenbaar dat we dergelijke zaken niet langer toleren. In het verleden werden negatieve 'uitschieters' vaak bijgelegd zonder tussenkomst van de crew; strak modereren bleek dan ook vaak niet nodig. Gezien de huidige ontwikkelingen zien we ons echter genoodzaakt om strakker te modereren en bepaalde zaken niet meer te tolereren. Dit alles om uiteindelijk terug te keren naar de roots van BD: Digitale fotografie.

Wordt vervolgd…

Reageeren op deze topic kan enkel in het "Algemeen" forum ...

BD-Crew