Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

5e NVN Internationaal Natuur Fotofestival in Burgers'Zoo in Arnhem (NL) 2010

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • 5e NVN Internationaal Natuur Fotofestival in Burgers'Zoo in Arnhem (NL) 2010

    5e NVN Internationaal Natuurfoto Festival in Burgers’ Zoo in Arnhem
    Voor de vijfde keer organiseert het NVN op 12 en 13 februari 2010 een interessant en afwisselend natuurfoto festival. Hoofdgast is Jim Brandenburg, een internationaal zeer bekende natuurfotograaf die al meer dan 30 jaar voor National Geographic Magazine werkt. Jim heeft talloze publicaties in tijdschriften op zijn naam staan en heeft veel boeken gepubliceerd, waaronder de bestsellers Brother Wolf en Chased by The Light. Hij is voor het eerst in Nederland en zal op zaterdagavond een doorsnee van zijn omvangrijke oeuvre laten zien. Dit is een unieke kans om met deze vermaarde natuurfotograaf kennis te kunnen maken die u niet mag missen!
    Daarnaast is een zeer inspirerend en afwisselend programma opgesteld met bijdragen van een groot aantal nationale en internationale topfotografen.
    Verder is er een interessante en informatieve fotobeurs met stands van een aantal bedrijven, waaronder Canon en Nikon. Er vindt een pro seminar plaats met bijdragen van Jim Brandenburg en Danny Ellinger, er is een beeldbespreking en enkele fotografen krijgen de kans een portfolio te laten beoordelen door een redacteur van National Geographic. Op beide dagen is er een tentoonstelling van de NVN Natuurfotograaf 2009.
    Meer informatie over het programma en hoe kaarten te bestellen, zie de website www.natuurfotofestival.nl
Working...
X