Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

23-27/08/07 - Sail De Ruyter - Vlissingen (NL)

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • 23-27/08/07 - Sail De Ruyter - Vlissingen (NL)

    “Small Sail Vlissingen” organiseert in 2007 in het kader van de herdenking van Michiel de Ruyter een Sail De Ruyter 2007. Op het programma staan onder andere:

    U kunt o.m. getuige zijn van een authentieke beloodsing, krijgt u een historisch overzicht van de Zeeuwse visserij met schepen en attracties en is er de mogelijkheid om met diverse oud-Hollandse schepen op de Schelde een zeiltocht te maken.

    Op vrijdagavond 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus vindt het Shantyfestival plaats. Het evenemententerrein wordt ingericht in diverse maritieme sferen, met meerdere muziekpodia, kindervoorzieningen en dergelijke.

    Het totale evenementen terrien strekt zich uit van het station en de zeesluizen tot aan de dokhaven en de binnenstad, waarbij de Vlissingse horeca aansluitende activiteiten in het centrum van Vlissingen verzorgt.

    Meer info op http://www.400jaarmichielderuyter.nl...=nld&page=home

  • #2
    Re: 23-27/08/07 - Sail De Ruyter - Vlissingen (NL)

    De boten vertrekken trouwens nu donderdag vanuit Oostende. Vertrek van de race naar Vlissingen om 10 uur voor het Casino Kursaal. De dagen voordien liggen ze in het Montgommerydok en aan de Cruisekaai in Oostende.
    SITE: http://www.xraypictures.be
    FOTOBLOG: http://xraypictures.wordpress.com

    Comment

    Working...
    X