PDA

Volledige versie bekijken : chatten



dvcgraphics
27 september 2005, 11:39
Als ik inlog op de chat komt er ineens:

res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll/pagerror.gifDe pagina kan niet worden weergegeven.

De pagina waarnaar u zoekt, is momenteel niet beschikbaar. Er zijn mogelijk technische problemen met de website of u moet mogelijk uw browserinstellingen aanpassen.Probeer het volgende:

<LI id=instructionsText1>Klik op de knop res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll/refresh.gif (javascript:location.reload()) Vernieuwen (javascript:location.reload()) of probeer het later opnieuw.
<LI id=instructionsText2>Controleer of u het juiste adres hebt opgegeven, als u het adres van de pagina in de adresbalk hebt getypt.
<LI id=instructionsText3>Klik als u de verbindingsinstellingen wilt controleren op het menu Extra en vervolgens op Internet-opties. Ga naar het tabblad Verbindingen en klik op Instellingen. De instellingen dienen overeen te komen met de instellingen die uw LAN-beheerder of Internet-provider u heeft gegeven. <LI id=list4>Microsoft Windows kan het netwerk onderzoeken en de netwerkverbindingsinstellingen automatisch bepalen, als uw netwerkbeheerder dat mogelijk heeft gemaakt.
Als u wilt dat Windows de instellingen probeert te vinden,
kunt u op res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll/search.gifNetwerkinstellingen detecteren (javascript:doNetDetect()) klikken. <LI id=instructionsText5>Voor sommige websites is 128-bits verbindingsbeveiliging noodzakelijk. Klik op het menu Help en vervolgens op Info om vast te stellen welk beveiligingsniveau bij u is ge´nstalleerd. <LI id=instructionsText4>Als u een beveiligde website probeert te bereiken, dient u ervoor te zorgen dat uw beveiligingsinstellingen dit ondersteunen. Klik op het menu Extra en vervolgens op Internet-opties. Ga op het tabblad Geavanceerd naar het groepsvak Beveiliging en schakel de opties SSL 2.0, SSL 3.0 en TLS 1.0 in.
Klik op de knop res://C:\WINDOWS\System32\shdoclc.dll/back.gifVorige (javascript:history.back(1)) als u een andere koppeling wilt proberen.

Wat is het probleem?
Didier

pcwiet
27 september 2005, 12:11
Ik heb me even aangemeld bij de chat, bij wijze van test, maar geen probs gehad. Dus, imho niks met de chat te zien, die foutmelding op jouw pc ;)

Hellcat
27 september 2005, 12:25
ik heb die foutmelding ook als ik met IE6 naar de chat ga.
Met firefox daarentegen helemaal geen problemen.
Het is hier nog al ies aan bod gekomen zenne ;)

Vanhamel
27 september 2005, 12:40
Heb ook hetzelfde probleem als dvcgraphics.

Geraak ook niet op de chat

Grt Eddy

LJ Tom
27 september 2005, 12:59
Geen probleem hier.
En toen ik binnenkwam in de chat ging "Vanhamel" juist weg, denk dus dat je wel tot daar geraakt was?...

Vanhamel
27 september 2005, 13:15
Krijg enkel het scherm waar de load status is weergegeven, dan opent, wat ik denk de chatroom, deze krijg ik een fractie van een seconde te zien en dan vlieg ik eruit :mad: en krijg het scherm met de melding zoals beschreven door dvcgraphics.

Heb alle instellingen nagekeken mijn virusscanner uitgezet en nog geraak ik niet binnen :(

Grt Eddy

Hellcat
27 september 2005, 13:40
met firefox lukt het wel dus probeer dat eens eerst hÚ ;)

LJ Tom
27 september 2005, 13:43
ik werk met IE en daar gaat het ook goed. Dus denk dat er een combinatie van iets het probleem veroorzaakt...