PDA

Volledige versie bekijken : geen foto's van ..... te zien



ajuin
1 augustus 2005, 00:08
vandaag veel last. foto's van joze, pendragon, digicam en tobelieve zijn niet te zien. ook hun homepages blijven mooi wit.

bij digicam blijf ik eens lang wachten, en zag ik een stukje foto. bij de rest had ik het geduld niet meer.

waaraan ligt dat? het is nu al de hele dag. enkel bij hen, al de overige zijn wel okee.
morgen eens op het werk proberen, hopelijk zijn de foto's/postings dan nog beetje actief...


nog iemand? ik dacht van wel. iemand een idee?

theokus
1 augustus 2005, 01:30
vandaag veel last. foto's van joze, pendragon, digicam en tobelieve zijn niet te zien. ook hun homepages blijven mooi wit.

bij digicam blijf ik eens lang wachten, en zag ik een stukje foto. bij de rest had ik het geduld niet meer.

waaraan ligt dat? het is nu al de hele dag. enkel bij hen, al de overige zijn wel okee.
morgen eens op het werk proberen, hopelijk zijn de foto's/postings dan nog beetje actief...


nog iemand? ik dacht van wel. iemand een idee?

Eet meer ajuinen, zou ik zeggen :clown:

Franciskine
1 augustus 2005, 05:37
vandaag veel last. foto's van joze, pendragon, digicam en tobelieve zijn niet te zien. ook hun homepages blijven mooi wit.

bij digicam blijf ik eens lang wachten, en zag ik een stukje foto. bij de rest had ik het geduld niet meer.

waaraan ligt dat? het is nu al de hele dag. enkel bij hen, al de overige zijn wel okee.
morgen eens op het werk proberen, hopelijk zijn de foto's/postings dan nog beetje actief...


nog iemand? ik dacht van wel. iemand een idee?

Probeer eens je cache te ledigen van je browser of probeer eens een andere browser zoals Firefox ( als je die al niet gebruikt natuurlijk )

mvg,

Francis

ajuin
1 augustus 2005, 09:31
hier op het werk lukt het...
zelfde configuratie, zal dus aan de cache liggen. vanavond nog eens proberen met dezelfde foto's.

maar waarom dan alle andere foto's wl???