PDA

Volledige versie bekijken : Upload problemen ?



Peter1
6 september 2002, 23:06
Ik krijg geen enkele foto meer opgeladen van mijn pandora-site naar hier. Ik denk dat ik nochthans alles goed doe, tussen de img-tags de url van de pagina met de foto kopiŽren.
Nog iemand anders problemen of suggesties ?

jmvanos
6 september 2002, 23:15
Peter, ik zag wel dat Eddy een heel andere link gebruikte voor jouw "Room with a view"-foto dan jij had gebruikt.
Hij gebruikte deze: http://members.chello.be/ws35111/view3.jpg
Je kunt even bij je eigen poging kijken (rechtermuisknop, eigenschappen) voor het verschil.
Succes !!!

Mac Quoy
6 september 2002, 23:26
Originally posted by jmvanos
Peter, ik zag wel dat Eddy een heel andere link gebruikte voor jouw "Room with a view"-foto dan jij had gebruikt.
Hij gebruikte deze: http://members.chello.be/ws35111/view3.jpg
Je kunt even bij je eigen poging kijken (rechtermuisknop, eigenschappen) voor het verschil.
Succes !!!


Dat komt omdat ik even een foto van Peter gepikt heb en op mijn webruimte gezet heb, Hannie :p
Volgens mij zit het in het feit dat er een ' (afkappingsteken ) in Peters Url .../foto's/... zit en dat zal na de nieuwe upgrade niet meer zal mogen. Misschien?
Groeten
Eddy

crimi
7 september 2002, 01:00
Ik weet alleen dat je goed moet oppassen met hoofd- en kleine letters. Normaal bij internet niet zo van belang, maar bij de pandora site dus wel:
http://xxxx/xxxx/BDforum/xxx.jpg is dus niet gelijk aan
http://xxxx/xxxx/bdforum/xxx.jpg of zelfs
http://xxxx/xxxx/BDforum/xxx.JPG

Enige oplettendheid is dus geboden, door scha en schande ondervonden... :( :cool:

Peter1
7 september 2002, 10:00
Jullie hebben gelijk, heb de ' uit foto's weggehaald en nu doet ie het wel, de nieuwe versie van forum is blijkbaar iets gevoleiger of zo ?