PDA

Volledige versie bekijken : Skynet problemen ???



Tinne
29 augustus 2002, 15:04
Hey mensen,
Ik kan mijn eigen foto's niet meer zien.
WS_FTP werkt niet (krijg geen verbinding), nog iemand problemen?

Tinne (G2)
http://www.pbase.com/tinne
NEW B&W +10 lens



<font size="1" color="darkgray">Edited by - Tinne on 29 August 2002 16:05:10</font>

Tinne
29 augustus 2002, 15:08
Ik krijg dat hondje ook al niet meer te zien.
eMJeke, op jou site raak ik ook niet.

Tinne (G2)
http://www.pbase.com/tinne
NEW B&W +10 lens

Grooveman
29 augustus 2002, 15:13
Inderdaad users.skynet.be is duidelijk down!
Ik geraak ook niet meer op mij site <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>

http://www.pbase.com/grooveman
http://grooveman.deviantart.com
-==Nikon CoolPix 2500==-

jee-esteke
29 augustus 2002, 15:18
Bericht van SkyNet:

Er is momenteel een probleem met onze hostingserver voor residentiële klanten. Hierdoor kan u moeilijkheden ondervinden om uw webruimte te raadplegen, of om bestanden naar uw webruimte up te loaden.

I swear Your Honour, I have no idea where that knife came from....
Nolta S404

Tinne
29 augustus 2002, 15:20
Gelukkig :) Ik dacht dat het weer bij mij lag :) :) :)

Tinne (G2)
http://www.pbase.com/tinne
NEW B&W +10 lens

eMJeke
29 augustus 2002, 16:27
Ik krijg dat hondje ook al niet meer te zien.
eMJeke, op jou site raak ik ook niet.
Tinne (G2)
http://www.pbase.com/tinne
NEW B&W +10 lens


Oef... ik ben blij dit hier te lezen want ik geraakte op mijn site ook al niet!

dank je Jee-esteke voor de toelichting!


eMJeke (S40)
http://users.skynet.be/MJS2002/

mic
29 augustus 2002, 16:28
Skynet??? is dat ook niet van Belgacom???
:) :) :) :) :) :) :)<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>

Mic / Oly E-20
http://www.pbase.com/mic

eMJeke
29 augustus 2002, 16:29
Skynet??? is dat ook niet van Belgacom???
:) :) :) :) :) :) :)<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>
Mic / Oly E-20
http://www.pbase.com/mic


Ja en neen Mic, Skynet ligt plat maar mijn webruimte op Belgacom is wel te bereiken!

eMJeke (S40)
http://users.skynet.be/MJS2002/

Edited by - emjeke on 29 August 2002 17:30:16

jee-esteke
29 augustus 2002, 16:32
dank je Jee-esteke voor de toelichting!

eMJeke (S40)

eMJeke, my pleasure.
Hier vind je trouwens terug wat ik hierboven vermelde:
http://selfcare.skynet.be/index.html?or=tpm&l1=help&l2=status

I swear Your Honour, I have no idea where that knife came from....
Nolta S404

flurk
29 augustus 2002, 16:55
Sorry jongens, t'is weeral Belgavodden.... <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>

mic
29 augustus 2002, 16:59
Sorry jongens, t'is weeral Belgavodden.... <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>




Da zei ikal :D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Mic / Oly E-20
http://www.pbase.com/mic

eMJeke
29 augustus 2002, 17:16
Er is momenteel een probleem met het Leased Lines netwerk. Hierdoor Leased Lines klanten moeilijkheden ondervinden met alle Internet toepassingen (zoals verbinding maken, websites openen, trage verbinding, mailproblemen,…) <span style='background-color: #FFFF00'>Getroffen zones: 02 Brussel</span>.

Awelmerci, 'k heb het dus zitten hé!



eMJeke (S40)
http://users.skynet.be/MJS2002/

jee-esteke
29 augustus 2002, 17:19
Er is momenteel een probleem met het Leased Lines netwerk. Hierdoor Leased Lines klanten moeilijkheden ondervinden met alle Internet toepassingen (zoals verbinding maken, websites openen, trage verbinding, mailproblemen,…) <span style='background-color: #FFFF00'>Getroffen zones: 02 Brussel</span>.

Awelmerci, 'k heb het dus zitten hé!
eMJeke (S40)
http://users.skynet.be/MJS2002/

eMJeke, dat probleem werd gisterenavond opgelost. Je moet nu op de 3de link kijken: Status van onze services (email, news, ftp...)
http://selfcare.skynet.be/index.html?l1=help&l2=status&p1=services

I swear Your Honour, I have no idea where that knife came from....
Nolta S404

eMJeke
29 augustus 2002, 17:27
eMJeke, dat probleem werd gisterenavond opgelost. Je moet nu op de 3de link kijken: Status van onze services (email, news, ftp...)
http://selfcare.skynet.be/index.html?l1=help&l2=status&p1=services

I swear Your Honour, I have no idea where that knife came from....
Nolta S404


OEPS... Dank je jee-esteke... en 't is ondertussen weer "open"!
Jippie we kunnen weer aan de slag!

eMJeke (S40)
http://users.skynet.be/MJS2002/

Tinne
29 augustus 2002, 17:48
euh...bij mij werkt er nog niks <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>

Tinne (G2)
http://www.pbase.com/tinne
NEW B&W +10 lens

Alfa Centauri
29 augustus 2002, 18:45
Ik denk dat ik ook in de zone van Tinne zit ... <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>
Maar eerlijk gezegd, ik heb met Skynet nog niet zo veel problemen gehad...
Op het werk hebben wij Telenet en daar zijn er volgens mij veel meer problemen...
Als uwen buurman bij wijze van spreken twintig mp3's binnenhaalt, kunt ge uw supersnel Telenet wel vergeten....

Marc
www.pbase.com/mvb

jee-esteke
29 augustus 2002, 20:17
OK, probleem lijkt opgelost!
http://selfcare.skynet.be/index.html?l1=help&l2=status&p1=services

I swear Your Honour, I have no idea where that knife came from....
Nolta S404

fratan
29 augustus 2002, 20:41
Skynet is wel degelijk van Belgacom.





Skynet??? is dat ook niet van Belgacom???
:) :) :) :) :) :) :)<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>
Mic / Oly E-20
http://www.pbase.com/mic


Ja en neen Mic, Skynet ligt plat maar mijn webruimte op Belgacom is wel te bereiken!

eMJeke (S40)
http://users.skynet.be/MJS2002/

Edited by - emjeke on 29 August 2002 17:30:16

crimi
29 augustus 2002, 22:42
Op het werk, Marc ? Maar dan zit je misschien met 20 man op die leiding + je buurman, tja,dan...

Maar mijn vriendin heeft ADSL en die heeft voortdurend problemen om 'binnen' te raken, websites down... + gemiddelde snelheid 60kb/s, maximaal 90-100kb/s

ik heb bij telenet een gemiddelde van 300-400kb/s (en hier ben ik nog voorzichttig) met (redelijk constante) pieken tot 700-800kb/s...

Ofwel zit ik als éénzaat hier in mijn buurt op telenet of wel overdrijf je je snelheidsverlies, denk ik. 't Is zo dat je wel snel verwend bent als je telenet gewoon bent: als ik bij mijn vriendin zit, jaag ik me soms op over de traagheid van ADSL... :) :) :rolleyes:<img src=icon_smile_blush.gif border=0 align=middle>

greetz,

Edited by - crimi on 29 August 2002 23:45:16