PDA

Volledige versie bekijken : Foutmelding



Silver
20 juli 2002, 13:22
Hoi,
Ik krijg altijd deze foutmelding als ik de search functie wil gebruiken.
weet er iemand waarom?

<img src="http://users.telenet.be/markus.krich/Belgium%20digital/Clip.jpg" border=0>

<font size="1" color="darkgray">Edited by - silver on 20 July 2002 14:23:07</font>

tom314
20 juli 2002, 14:36
krijg je 'altijd' deze foutmelding ?

ik heb er nog maar enkele keren last van gehad.

ToM.

Z900
20 juli 2002, 14:52
krijg je 'altijd' deze foutmelding ?

ik heb er nog maar enkele keren last van gehad.

ToM.


Ik idem dito...."gewoon" diverse keren proberen.

mvg,

Z900

Oly E-10/TCON-14B/MCON-35/54MZ-3/B&W-CPF
Oly C-700UZ
GP-PBII, GP-PB Smart

Silver
20 juli 2002, 14:53
Gebeurt toch vrij veel,vandaag de hele dag al,
member Pictures werkt ook niet


Greets
Silver

http://www.pbase.com/11

mic
20 juli 2002, 14:58
jep... ik zocht zojuist ook.. en dezelfde foutmelding als jullie.
Er scheelt iets aan... maar waar en wat???
De search werkt niet meer...

Mic / Oly E-20
http://www.pbase.com/mic

tom314
20 juli 2002, 16:00
toch wel..

deed net nog een search op video en s602 om te kijken wie me om die video-samples had verzocht.

ik verklein wel altijd mijn zoekopdracht. in 1 forum en dan het aantal dagen aangeven.

wat hier gebeurt, is denk ik, een te lange zoekopdracht waardoor er een time-out optreedt.

ToM.

Tommie
20 juli 2002, 16:28
Ik moet hier Tom bijtreden, als hij lang moet zoeken slaat hij op tilt!

Greetz,

www.patrickbillen.tk

Sven
20 juli 2002, 16:29
wat hier gebeurt, is denk ik, een te lange zoekopdracht waardoor er een time-out optreedt.

Inderdaad, da's de oorzaak. Ik ga proberen van de komende week een en ander te tunen, maar ik kan geen garantie op succes geven. Het lijkt mij aangewezen om de zoekopdracht te beperken tot een forum of dergelijke.

--
Sven De Troch

Willem
20 juli 2002, 16:46
Ook korte zoekopdrachten kunnen een zo'n lange tijd vergen/veroorzaken dat de time-out waarschuwing komt.

Groetjes,
Willem


Canon PowerShot S40

mic
20 juli 2002, 18:00
jep, zo is't! Als je te lang zoekt, krijg je foutmeldingen... Anders werkt t' nog een beetje. :)

Mic / Oly E-20
http://www.pbase.com/mic

Trikke
20 juli 2002, 21:19
server to busy zekers ? ik heb het ook al voor gehad maar als je opnieuw probeert dan lukt het gewoonlijk wel hoor :D

Greetz,
Patrick
http://www.trikke.be