PDA

Volledige versie bekijken : Fototime heeft problemen ?



Digipics357
11 oktober 2003, 11:16
Of ben ik het? Wil er is iemand op het forum de test doen of hij of zij de site normaal in beeld krijgt a.u.b.

De URL = http://www.fototime.com/

Alvast bedankt.

Hanske
11 oktober 2003, 11:17
krijg ook een foutmelding ;)

koendehouwer
11 oktober 2003, 11:20
Het ligt blijkbaar aan Fototime, ik geraak er ook niet op. ERROR!

Groeten KOen

spooky
11 oktober 2003, 11:26
Heb ook geprobeert. Krijg ook een error.

Digipics357
11 oktober 2003, 12:00
Bedankt aan alle testers in spé, dan ben ik al zeker dat ik geen Bug in huis gehaald heb met het plaatsen en verwijderen van een andere software.

Toch erg handig zo'n forum hé.

Ace
11 oktober 2003, 15:23
Werkt perfekt.