PDA

Volledige versie bekijken : Show me your desktopke, I'll show you mine ?



fullcycle
17 april 2002, 15:33
De meesten houden zich hier prolly niet mee bezig.. voor de freaks dan :)..
Hier is alvast de mijne:

<img src="http://inf4serv.rug.ac.be/~kdeproft/My_DeSKT0PKe.jpg" border=0>

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.

<font size="1" color="darkgray">Edited by - fullcycle on 17 April 2002 21:19:04</font>

Macchap
17 april 2002, 16:26
Hier is mijn desktopke

<img src="/uploaded/cramchap/desktop1.jpg" border=0> :)

Minolta Dimage S404

JeroenM
17 april 2002, 17:42
<img src="/uploaded/JeroenM/snapshot3.jpg" border=0>

Toegegeven, hij is wat saai maar dit is de pc van mijn vriendin en ik heb geen zin om hier veel setings te maken. KDE3 ziet er trouwens geweldig uit (en geeft ook problemen)

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US
Dat ken ik.
MdkUser????


en het is handig voor anderen als je je images resized naar 800*600
(Gimp -> pijltje -> image -> scale image)

Edited by - JeroenM on 17 April 2002 18:45:09

Erik Mansvelders
17 april 2002, 18:43
en het is handig voor anderen als je je images resized naar 800*600
(Gimp -> pijltje -> image -> scale image)

...en tevens de meer dan 900kB terugbrengt tot minder dan 200kB

JeroenM
17 april 2002, 19:02
en om dat te doen sla je hem als jpg op, en schuiven met dat ding.

Creator
17 april 2002, 19:33
Cramchap ik zie dat je photoshop 7.0 staan hebt is het de release????

mic
17 april 2002, 19:42
Aha, mijn desktop..
't is wel geen apple, maar een PC met Windows XP,....maar de foto op mijn desktop heb ik van jaja gekregen... inderdaad de KOEI van jaja ! :) :) :D
<img src="http://home2.pi.be/michel30/bd/desktop.jpg" border=0>

fullcycle
17 april 2002, 20:05
...en tevens de meer dan 900kB terugbrengt tot minder dan 200kB

en om dat te doen sla je hem als jpg op, en schuiven met dat ding.



tut tut, een screenshot moet je toch op de originele grootte laten zeker.. trouwens, wie is er nu nog met een telefoonlijn online ? :D
anyway, heb er jpegke van gemaakt, nu ist 148 kb ofzo :D

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US --> www.planettribes.com/allyourbase

Edited by - fullcycle on 17 April 2002 22:08:03

Macchap
17 april 2002, 20:05
Quote:

Cramchap ik zie dat je photoshop 7.0 staan hebt is het de release????

Beta versie <img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>

Minolta Dimage S404

Macchap
17 april 2002, 20:13
screenshot van Photshop 7 :)

<img src="/uploaded/cramchap/desktop2.jpg" border=0>

Minolta Dimage S404

jakke
17 april 2002, 20:27
Hier even de mijne ... je ziet meteen hoe gemakkelijk het is je eigen camera te browsen in Konqueror (is zowat het equivalent van Internet Exploder :D in Windows, maar met het verschil dat die niet je hele systeem kan laten hangen)
p.s. dit is linux met KDE.

<img src="/uploaded/jakke/snapshot.jpg" border=0>

fullcycle
17 april 2002, 20:59
Hier even de mijne ... je ziet meteen hoe gemakkelijk het is je eigen camera te browsen in Konqueror (is zowat het equivalent van Internet Exploder :D in Windows, maar met het verschil dat die niet je hele systeem kan laten hangen)
p.s. dit is linux met KDE.


ziet er precies wel goed uit, KDE 3.. wat vind jij van de betrouwbaarheid ervan ? Heb je geupgrade of is dit SuSe 8.0 ofzo ?

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.

jakke
17 april 2002, 21:08
ziet er precies wel goed uit, KDE 3.. wat vind jij van de betrouwbaarheid ervan ? Heb je geupgrade of is dit SuSe 8.0 ofzo ?


Ik heb een Linux Mandrake 8.2 naar KDE3.0 getrokken ... wat bedoel je met betrouwbaarheid? (het heeft me nog niet gebeten, nee)

JeroenM
17 april 2002, 21:25
Ik heb ook KDE3 op een Mdk8.2 gezet (thuis).
Zeer stabiel. Helemaal niet wat ik verwacht had van een x.0.0 release.
Maar ik krijg wel een foutmelding van nsplugin die SIGSEGV doet en ben er ondertussen wel konqueror door kwijtgespeeld. Ik weet alvast wat doen als het slecht weer is van het weekend.;-)
Je hebt blijkbaar de CrossOver plugin. Tevreden?

Vejito
17 april 2002, 21:31
KDE 2 - OS X 1 :D
En als ik goed gehoord heb zou OS X ook op Unix gebaseerd zijn !

*This Post (or reply) was written in recycled Electrons*
==+ Canon PowerShot S30 +==
http://www.sdemey.d2g.com Renewed !
http://www.pbase.com/sdemey

Erik Mansvelders
17 april 2002, 22:03
tut tut, een screenshot moet je toch op de originele grootte laten zeker.. trouwens, wie is er nu nog met een telefoonlijn online ? :D


Eh, onder andere ik helaas. En geloof maar dat ik hier in mijn dorpje ook liever kabel of adsl zou hebben; niet alleen vanwege de snelheid, maar het zou in mijn geval véél goedkoper zijn. En ik denk dat er nog wel wat meer gebruikers met hetzelfde probleem zitten. ISDN is het hoogste wat ik hier voorlopig kan krijgen, en daar moet ik het maar mee doen.

Maar het is overigens niet zozeer _mijn_ wens om onder die 200 kB te blijven, het staat in de forumregels, alle afbeeldingen <800x600 px en <200 kB.

Macchap
17 april 2002, 22:54
Quote:
En als ik goed gehoord heb zou OS X ook op Unix gebaseerd zijn !

Yep

Minolta Dimage S404

tom314
18 april 2002, 02:39
om niet te spreken van de horizontale scrollbalk die ik dankzij uw afbeelding op mijn 1280-breed scherm krijg..

ToM.

fullcycle
18 april 2002, 15:41
Eh, onder andere ik helaas. En geloof maar dat ik hier in mijn dorpje ook liever kabel of adsl zou hebben; niet alleen vanwege de snelheid, maar het zou in mijn geval véél goedkoper zijn. En ik denk dat er nog wel wat meer gebruikers met hetzelfde probleem zitten. ISDN is het hoogste wat ik hier voorlopig kan krijgen, en daar moet ik het maar mee doen.

Maar het is overigens niet zozeer _mijn_ wens om onder die 200 kB te blijven, het staat in de forumregels, alle afbeeldingen <800x600 px en <200 kB.




ach, sorry dan, kwist het niet. ben niet zo aan regels allerhande :D

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.

Edited by - fullcycle on 18 April 2002 16:42:48

/dot
18 april 2002, 15:42
Amaai, veel linuxmannen hier zo te zien. Ik heb een hele tijd met Slackware en Mandrake gewerkt maar nu ben ik bijna verplicht om terug over te schakelen naar WinXP (werk).
Mijn serverke draait nog wel Mandrake, maar dan zonder GUI.

--
Tweedehands Canon s10

fullcycle
18 april 2002, 15:44
Quote:
En als ik goed gehoord heb zou OS X ook op Unix gebaseerd zijn !

Yep

Minolta Dimage S404


was het niet op een van de BSD's ? (niet dat dat veel verschilt..)





ziet er precies wel goed uit, KDE 3.. wat vind jij van de betrouwbaarheid ervan ? Heb je geupgrade of is dit SuSe 8.0 ofzo ?


Ik heb een Linux Mandrake 8.2 naar KDE3.0 getrokken ... wat bedoel je met betrouwbaarheid? (het heeft me nog niet gebeten, nee)





stabiliteit...

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.

Edited by - fullcycle on 18 April 2002 16:58:11

fullcycle
18 april 2002, 15:54
allez hup, tis nu wel nen oversized thumbnail geworden maar kom ... :)

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.

X-Qwatzy
18 april 2002, 17:11
tadaaaaaa :cool:
Mijn Windoos'ke :D
<img src="/uploaded/X-Qwatzy/desktop.jpg" border=0>
http://users.pandora.be/X-Qwatzy/bg/ voor de achtergrond (selfmade)

Greetz, X-Qwatzy
http://users.pandora.be/X-Qwatzy/digi mijn foto gallerij'tje
.:· FujiFilm FinePix 2800z ·:.

Manta
18 april 2002, 17:57
Vraagje..

Zo'n Linux systeem kan je daar windows programmas op installeren of alleen Linux programmas?

<img src=icon_smile_shy.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_blush.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_approve.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_question.gif border=0 align=middle>

Voila! het staat erop.
Praktica MTL-3

Macchap
18 april 2002, 17:58
vraagske: waarom staat een winddoos desktop altijd vol icoontjen :rolleyes: :o :D :) :) (let op de smilies a.U.B.)

Minolta Dimage S404

mic
18 april 2002, 18:49
cramchap... Heb je mijn windows gezien???
Geen icoon te zien... oeps, ja, ééntje toch, de vuilbak
Heb ook Linux gehad, maar ben naar WinXP overgestapt vanwege de drivers en compabiliteit...
Ik vind XP de eerste goede windows die Bill gemaakt heeft. 98 % stabiel en eindelijk wat meer gebruiksvriendelijker. ( heeft hij zeker van Linux afgekeken) :) :D :D

DalH
18 april 2002, 19:50
ier is em.
op games.pandora.be staan veel ferme wallpapers ;)
Mn screen staat wel op 1600*1200px.


<img src="/uploaded/dalh/deskdalh.gif" border=0>

Manta
18 april 2002, 19:57
Ook ni veel icoontjes hier!!
<img src="/uploaded/manta/desk.jpg" border=0>


Voila! het staat erop.
Praktica MTL-3

rkonings
18 april 2002, 19:59
Kun je die spiderman wallpaper aub aan mij doorsturen?
thx!

Met vriendelijke groeten,

Ronald Konings
Do or Do Not, Do not Try...
Canon Powershot G2

fullcycle
18 april 2002, 20:59
Vraagje..

Zo'n Linux systeem kan je daar windows programmas op installeren of alleen Linux programmas?


alleen linux ..(een emulator raad ik af)
als je de stap wilt zetten, zou je dat best wel met iemand doen die er iets van kent..

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.

slipstream
18 april 2002, 23:04
Kun je die spiderman wallpaper aub aan mij doorsturen?
thx!

Met vriendelijke groeten,

Ronald Konings
Do or Do Not, Do not Try...
Canon Powershot G2


Komt eraan en veel plezier ermee :)

SlipStream
----
http://users.skynet.be/slipstream
http://www.pbase.com/slipstream

JeroenM
19 april 2002, 00:02
KDE 2 - OS X 1 :D
En als ik goed gehoord heb zou OS X ook op Unix gebaseerd zijn !


Op FreeBSD AFAIK.

En FreeBSD komt van BSD wat kont van Unix zolas Linux van Unix komt.

JeroenM
19 april 2002, 00:11
Vraagje..

Zo'n Linux systeem kan je daar windows programmas op installeren of alleen Linux programmas?


alleen linux ..(een emulator raad ik af)
als je de stap wilt zetten, zou je dat best wel met iemand doen die er iets van kent..

ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US.


Bwa nee.

Je kan zonder enig probleem zowel linux als windows op je pc zetten. dan kan je wat experimenteren met linux. mijn favoriet: Mandrake 8.2.

Emulators:

VMWare is een commercieel prog (duur, +/- 300 EUR) dat windows draait onder linux (windows en de programmas zijn een programma onder linux en kunnen dus nooit de pc laten crashen) en vice versa en nog veel meer.

Win4Lin is ook commercieel (ok, +/- 80 EUR) dat win95 of 98 draait onder linux.

Wine is gratis maar beperkt. het gedraagt zich als een tolk en draait enkel het programma, niet windows in zijn geheel.

Codeweavers Wine is een gebruiksvriendelijke versie van Wine.
Codeweavers Crossover plugin laat je spul als Quick time draaien.
Codeweavers blabla (t is al laat) laat je MS Office etc draaien

daarnaast zijn er nog enkele minder belangrijke.

Manta
20 april 2002, 10:39
Bedankt voor de uitleg!!

:D :)<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>

Voila! het staat erop.
Praktica MTL-3

Lunatic
2 juni 2003, 21:21
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot1.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:22
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot2.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:23
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot3.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:24
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot4.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:25
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot5.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:26
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot6.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:27
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot7.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:28
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot8.jpg

Lunatic
2 juni 2003, 21:29
http://home.mine.be/~pennybag/afbeeldingen/screenshot9.jpg

Voila, dat was m'n lijstje... hehehe :D

rept
2 juni 2003, 23:12
Originally posted by Lunatic
Voila, dat was m'n lijstje... hehehe :D


Wat was het nut hiervan? Gewoon één keer je desktop laten zien was toch wel voldoende? :(

Lunatic
2 juni 2003, 23:37
Neej... ik verander af en toe eens van desktop.

Maar die van Alexi Laiho komen er tegenwoordig vaak bij....

En die die ik gepost had waren m'n vorige desktops. Wou die even posten, was ik daar ook vanaf. :cool:

Dirtyharry71
4 juni 2003, 20:05
sorry voor de afmetingen
origineel is 1600*1200

http://www.fototime.com/4F216100882ECF3/orig.jpg

mdr
5 juni 2003, 17:58
voilà

http://recycled.localhost.be/desktop.jpg

WP
5 juni 2003, 18:06
Hier de mijne met eens stapel icoontjes. Sorry voor de afmeting

http://www.joroz.nl/dordogne/images/full/desktop.JPG