PDA

Volledige versie bekijken : Menu's bij Canon Eos 400D



Barbara1
4 maart 2007, 17:18
Ik heb gemerkt dat ik met mijn dsrl een paar menu's mis.
Als je op Menu klikt moet je normaal gezien toch 5 hoofdmenu's hebben?
Nu mis ik het tweede. Waar je vooral de lichtmetingen kunt instellen. Ook bij het eerste menu en de keuze kwaliteit, heb ik maar 6 keuzes. Wat ik mis zijn de twee keuzes waarin je met RAW kunt fotograferen.

Heb ik iets verkeerd ingesteld? Of iets te weinig? Ik snap het niet meer.

Michael Leny
4 maart 2007, 17:20
Die menu's komen enkel tevoorschijn in de creatieve modi: P/M/Adep etc.Niet in de voorkeuzeprogramma's.


Grtz

Barbara1
4 maart 2007, 17:35
OK Bedankt!!