PDA

Volledige versie bekijken : Adobe Photoshop CS3 public beta



Grf
15 december 2006, 07:50
Hier is de info
http://arstechnica.com/news.ars/post/20061214-8425.html

http://www.dpreview.com/news/0612/06121402photoshopcs3beta.asp

en hier zou het vanaf vadaag (US time dus ik veronderstel vanmiddag) hier te downloaden zijn.
http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs3/

CaHoR
15 december 2006, 08:57
Nu weer een nieuwe?
Kunnen ze nou niet gewoon even langer wachten met zo'n pakket uit te brengen om het zo te verbeteren, en zo te vermijden dat ze elk jaar weer een nieuwe versie uitbrengen en de mensen op kosten jagen...

Maar er zitten wel leuke aanpassingen in op het eerste zicht.

Bedankt hoor Grf :G

hvr_oosterzele
15 december 2006, 09:35
Nu weer een nieuwe?
Kunnen ze nou niet gewoon even langer wachten met zo'n pakket uit te brengen om het zo te verbeteren, en zo te vermijden dat ze elk jaar weer een nieuwe versie uitbrengen en de mensen op kosten jagen...

Niemand zegt toch dat je moet volgen? 't Is toch niet omdat er een nieuwe is dat de oude niet meer werkt? Zelf werk ik nog steeds met CS (één).

mediafotograaf
15 december 2006, 10:47
Nu weer een nieuwe?
Kunnen ze nou niet gewoon even langer wachten met zo'n pakket uit te brengen om het zo te verbeteren, en zo te vermijden dat ze elk jaar weer een nieuwe versie uitbrengen en de mensen op kosten jagen...

Maar er zitten wel leuke aanpassingen in op het eerste zicht.

Bedankt hoor Grf :G

Nog langer wachten... liever niet

Het werd tijd dat er een photoshop voor intel mac uitkwam...

Grf
15 december 2006, 15:45
dat is inderdaad de hoofdreden volgens mij.
intel maccers zitten hier al even op te wachten !

nu enkel nog een mac kopen ;)

ioHpeiH
15 december 2006, 15:50
Als CS3 een tijdje gestest is en zonder problemen draait eens overwegen of een upgrade de moeite is. Ik hoef niet zo nodig als beta-tester te fungeren :D

theokus
15 december 2006, 16:42
Ik zie daar niks;)
Enkel voor de mac?

Wim
15 december 2006, 22:41
Nu staat hij er wel... voor osx (685MB) en windows (337MB)... downloaden maar... Je hebt wel een legaal serienummer nodig hé! Je kan je CS2 nummer hier ingeven:
https://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=labs%5Fphotoshop%5Fsn

en dan krijg je een nieuw serienr. om in de beta in te geven...

Wim
15 december 2006, 23:15
En het nummer dat ik kreeg via de Adobe site werkt niet... grrrrr... Iemand wel gelukt hier?

Update: komt omdat ik een CS2 Mac versie serienummer ingegeven heb, dan krijg je een serienummer voor Mac CS3 dat dus niet werkt op PC CS3... zal dus voor maandag opt werk zijn... We hebben ook een paar Photoshop CS licenties maar het moet een CS2 zijn om het serienummer te krijgen...

Wim
15 december 2006, 23:47
Bij het opstarten van Adobe Bridge CS3:
This application requires an Intel Pentium 4, Intel Celeron, Intel Core Duo or Intel Core 2 compatible processor (0/6/2560). The application may perform poorly. Are you sure you want to continue?

Amai... AMD Athlon fans... Het werkt nochtans wel vlot op m'n oude AthlonXP3000+

Adobe Camera Raw ziet er wel zeer uitgebreid uit zoals in Lightroom.

Joerig1970
16 december 2006, 02:20
ik blijf wel bij ps elements

die cs reeks is schandalig duur, voor amateur fotografen ( 1100 euro ofzo )
en de pse maar 100 euro