PDA

Volledige versie bekijken : Hoog cpu verbruik bij crop



Doc_Holiday
6 december 2006, 18:13
Zijn er nog mensen die last hebben van een hoog cpu verbruik wanneer je uw selectie gemaakt hebt voor crop? Mijn pc stijgt dan naar 50% enkel voor ps en dat merk ik toch wel fel.

JLP
6 december 2006, 19:29
Topic verplaatst naar een meer passend forumonderdeel.

lieven lens
6 december 2006, 21:32
Hoe kan je het CPU gebruik zien ?

( het is nog maar 6 dagen geleden en ik weet het al niet meer !! :o )

ajuin
6 december 2006, 22:38
Hoe kan je het CPU gebruik zien ?

( het is nog maar 6 dagen geleden en ik weet het al niet meer !! :o )

task manager (ctrl alt del, of rechtermuisknop op taakbalk windows)

TedereTijger
7 december 2006, 08:41
ctrl - shift - esc

Doc_Holiday
7 december 2006, 15:22
Iemand een oplossing?

inv
7 december 2006, 17:02
Ik heb ook een dergelijk probleem.
Kan je denk ik enkel oplossen door met een zwaardere computer te werken.

Reservoir_Dog
7 december 2006, 17:12
ctrl - shift - esc


Of Ctrl-Alt-Del

VerSeg
7 december 2006, 18:00
Bij mij is dit ook zo tijdens het maken van de selectie, nadien zakt het direkt.

Maar wat is het probleem nu eigenlijk? Dit is maar even en 50% over hebben is toch nog voldoende om normaal verder te werken?

Of heb jij zo'n ventillator op uw processor staan misschien dat harder gaat draaien volgens de belasting van de CPU en gaat dit storen?
Meestal is dit bij de mensen het probleem waardoor ze gaan beseffen dat hun processor belast wordt :rolleyes: