Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Geregistreerd: 29 mei 2004

    Red face Hoge lichten op een D70



    Ik heb al wat liggen zoeken (in mijn handleiding en op dit forum, maar bij mij lukt het blijkbaar niet)

    Waar kan ik "hoge lichten" aanzetten op mijn Nikon D70.
    Als ik op weergave beelden klik, vervolgens op ENTER dan krijg ik het beeld groot. Als ik dan met de functieknop (links/rechts/boven/beneden) werk dan schuift het beeld naar links of rechts. Maar ik zie geen weergave hoge lichten noch histogram.

    Bedankt alvst voor je hulp...

  2. #2
    Geregistreerd: 12 april 2004

    Standaard Re: Hoge lichten op een D70

    Als je de foto op de display hebt een paar keer naar links of rechts op de ronde knop duwen.
    je krijgt dan de exif gegevens, het histogram en de hoge lichten te zien boven (niet in die volgorde denk ik).

    Jo.
    A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools.
    Nikon stuff

  3. #3

    Standaard Re: Hoge lichten op een D70

    Je mag niet op enter drukken, want dan vergroot je het beeld, en kan je met de pijltjes over het beeld scrollen. je moet enkel twee keer rechts drukken, dan zie je de hoge lichten.

    Groeten,
    Bart
    Nikon D300 ♣ Nikkor 18-70mm f3.5-4.5 ED DX ♣ Nikkor 50mm f1.8 D ♣ Nikkor 70-200mm f2.8 VR ♣ Sigma 150mm f2.8 EX DG HSM APO Macro ♣ SB-600 ♣ Kenko AF ext. tubes 12,20,36mm
    www.bartvo.be

  4. #4
    Geregistreerd: 29 mei 2004

    Standaard Re: Hoge lichten op een D70

    Jongens, lukt mij niet

    Als ik zonder op enter te drukken met de pijltjestoetsen werk dan verspringt in mijn venster (vier kleine fotootjes) de foto naar de volgende...
    Wat doe ik verkeerd ?

    <EDIT>
    GEVONDEN !!!
    Eerst op de ISO knop gedrukt en dan ben je vertrokken...

    Bedankt voor de medewerking !

  5. #5
    Geregistreerd: 23 juli 2004

    Standaard Re: Hoge lichten op een D70

    ha ja, de foto per één op het scherm...niet per vier
    dan gewoon links en rechts

    You don't like my pics? Zero sugar, zero taste...
    [...dwarsliggers houden de sporen recht...]
    Imagening the world with Nikon and Tamron stuff



  6. #6

    Standaard Re: Hoge lichten op een D70

    Bij een van de menu knopjes aan de linker kant van het scherm switch je tussen het aantal afbeeldingen op je display. (die waar iso bijstaat dacht ik uit mijn hoofd) Eerst die knop een paar keer indrukken totdat je dus één foto ziet. daarna je 4puntsknop rechts een paar keer naar rechts klikken

    [edit]Oh, al gevonden

Soortgelijke discussies

  1. welke macrolens moet ik nemen ??
    Door Perrush in forum Objectieven
    Reacties: 75
    Laatste bericht: 28 december 2009, 23:15
  2. Na 1980 geboren: VERDWIJN
    Door BPVST in forum Chit Chat
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 20 januari 2005, 09:33
  3. Help !!! 'k zie door het bos de bomen niet meer ..
    Door nightwatcher in forum Camera's
    Reacties: 13
    Laatste bericht: 30 april 2004, 14:11
  4. dubieus....
    Door gerda in forum Chit Chat
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 22 mei 2003, 20:27
  5. Alles en nog wat over...
    Door Alfa Centauri in forum Chit Chat
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 21 oktober 2002, 20:00

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •