Weergegeven resultaten: 1 t/m 4 van 4
  1. #1
    Geregistreerd: 8 september 2007

    Standaard raar probleem met Lightroom

    Ik heb sinds kort een raar probleem met Lightroom classic de orginele versie voor alle duidelijkheid. Ik krijg diagonale strepen in plaats van een foto (het raw bestand) zie onderstaande foto’s. Ik heb al geprobeerd om die te verwijderen en opnieuw te instaleren, een nieuwe catalogus aan gemaakt niks helpt. Ik weet er eigenlijk geen raad meer mee, heeft er iemand een gelijkaardig probleem gehad of kent er iemand een oplossing ?

    Laatst gewijzigd door freesoul; 26 mei 2018 om 20:00

  2. #2

    Standaard Re: raar probleem met Lightroom

    In de strip beneden zie ik normale foto's.
    Dus in de bibliotheek moet je de foto gewoon kunnen zien, lijkt me.
    Heb je al geprobeerd vanuit de bib de foto direct verder te ontwikkelen in Photoshop (of een ander programma)?
    "Het start met minder goede camera instellingen en eindigt met een gebrek aan kennis ivm post-processing."

  3. #3

    Standaard Re: raar probleem met Lightroom

    Mij lijkt dat op een grafische kaart probleem, de rendering zet niet door, drivers grafische kaart ?

  4. #4

    Standaard Re: raar probleem met Lightroom

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door guido.g Bekijk bericht
    Mij lijkt dat op een grafische kaart probleem, de rendering zet niet door, drivers grafische kaart ?
    Dit denk ik ook. Zet in de opties van LR eens het gebruik van de GPU uit.
    Sony A7R mkIII - Sony 16-35mm F4 - Sony 24-70mm F2.8 GM - Sony 70-200mm F2.8 GM
    500px - Instagram

Soortgelijke discussies

  1. Raar PC probleem
    Door lilybie in forum Chit Chat
    Reacties: 57
    Laatste bericht: 8 september 2010, 20:45

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •