Weergegeven resultaten: 1 t/m 7 van 7

Discussie: foto's overzetten

  1. #1

    Standaard foto's overzetten

    Hallo,

    Ben hier nieuw op het forum.
    Ik heb een Canon EOS 600D.
    De laatste tijd heb ik ondervonden dat niet alle foto's van worden overgezet van de camera naar de vaste pc.
    Iemand een idee?

    Bedankt en vriendelijke groetjes

  2. #2
    Geregistreerd: 11 februari 2006

    Standaard Re: foto's overzetten

    Niet overzetten van camera -> pc, maar dat doen met een kaartlezer, dan zie je wat er gebeurd.
    Nikons, Nikkors, Sigma's en Tamrons..15 tot 400mm en nu ook een Pen + Zuiko's en Lumix...

  3. #3

    Standaard Re: foto's overzetten

    ik steek het kaartje rechtstreeks in de pc

  4. #4

    Standaard Re: foto's overzetten

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door lilim Bekijk bericht
    Hallo,

    Ben hier nieuw op het forum.
    Ik heb een Canon EOS 600D.
    De laatste tijd heb ik ondervonden dat niet alle foto's van worden overgezet van de camera naar de vaste pc.
    Iemand een idee?

    Bedankt en vriendelijke groetjes
    Misschien staan ze in een subdirectory op het kaartje. Alhoewel Canon aanraadt om via het toestel en een kabel de foto's op te slaan op PC, haal ook ik het kaartje er uit en kijk via verkenner wat er op staat.
    succes

  5. #5
    Geregistreerd: 11 februari 2006

    Standaard Re: foto's overzetten

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door lilim Bekijk bericht
    ik steek het kaartje rechtstreeks in de pc
    Waarom stel je dan je vraag anders?
    Nikons, Nikkors, Sigma's en Tamrons..15 tot 400mm en nu ook een Pen + Zuiko's en Lumix...

  6. #6
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: foto's overzetten

    Een mogelijkheid is dat een of meer bestanden corrupt is, en dat de overdracht stopt bij het tegenkomen van zo'n bestand.
    Manier om dat te vinden is telkens de helft van de helft van de helft... te nemen, tot je uiteindelijk de dader hebt gevonden.
    Dan uiteraard de kaart terug in de camera steken, en daar formatteren. Hopelijk is de corruptie dan gedaan. Anders --> nieuw geheugenkaartje.
    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 2TB HD (0SX 10.13.6) - iPhone 4s (iOS 9.3.5)+iPad5 WiFi (iOS 11.4)

  7. #7
    Geregistreerd: 9 maart 2011

    Standaard Re: foto's overzetten

    Tip: na elke shoot je SD kaart formatteren als je je foto's hebt over gezet naar pc.

Soortgelijke discussies

  1. overzetten van foto's op sd
    Door ice in forum Chit Chat
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 23 december 2008, 16:39
  2. Foto's overzetten
    Door joker* in forum Camera's
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 27 december 2006, 15:32
  3. Overzetten foto's op pc
    Door Domi in forum Camera's
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 27 november 2004, 10:44

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •