Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1
 1. #1

  Exclamation Forumreglement Sticky

  Forumreglement Sticky Fotobewerking

  Lees eerst aandachtig het Forumreglement waarvan dit sticky onderdeel uitmaakt.

  In dit forum kun je met vragen terecht over alle vormen van fotobewerking. Dit betreft zowel correcties (bv kleur, verscherpen, enz), maar ook complexe en ingrijpende bewerkingen of composities. In dit forum is dus specifiek het bewerken het onderwerp; vragen over de software zelf dienen in het forum Software te worden geplaatst.

  Indien je een foto bewerkt, geef dan ook zo duidelijk mogelijk aan WAT je precies hebt gedaan, zodat dit gereproduceerd kan worden (en men er dus iets van leert, en niet alleen een bewerkte foto ziet).

  LET OP: Het is niet toegestaan foto's van anderen te plaatsen indien je daarvoor geen uitdrukkelijke toestemming hebt. Het is daarom al zeker niet toegestaan foto's van anderen te bewerken indien je daarvoor geen toestemming hebt of wanneer iemand daar niet specifiek om vraagt.

  Indien je een foto toont, respecteer dan de forumregels inzake foto's

  Als je een grotere (bijvoorbeeld onbewerkte) originele foto wilt aanbieden voor bewerking, plaats dan alléén de link naar deze foto in het bericht (niet de foto zelf), zodat geïnteresseerden deze vanaf je website kunnen bekijken/beoordelen of eventueel ophalen voor verdere bewerking.

  Hoe je een foto moet linken lees je in deze tutorial in de Helpdesk.

  Het forum wordt actief gemodereerd, maar wij kunnen uiteraard ook niet garanderen dat elke reply in elke topic wordt gelezen.
  Bij twijfel of vragen neem gerust contact op met de forumleiding via de helpdesk.

  De Forumleiding
  Laatst gewijzigd door Forumleiding; 31 december 2012 om 12:05 Reden: nieuw forumreglement

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •