Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 12 van 12
  1. #1

    Standaard trage belgium digital

    hebben jullie dit ook , het traag openen van Belgium digital pagina's
    de laatste tijd als ik iets open op Belgium digital gaat dit zo heel traag
    het duurt soms wel 10sec eer een pagina opent
    bd0379be

  2. #2
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: trage belgium digital

    Moderator Note: Verplaatst van Software&Fotobewerking naar Algemeen.


    Nee... zelf niets van gemerkt, en ik bekijk het forum ofwel op iMac ofwel op iPad.
    Wat ik wel merk is dat jouw 'schermafbeelding' al een tijdje niet meer zichtbaar is.
    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 1TB HD (0SX 10.13.3) - iPhone 4s (iOS 9.3.5)+iPad5 WiFi (iOS 11.2.5)

  3. #3

    Standaard Re: trage belgium digital

    nochtans is hij hier bij mij wel zichtbaar
    bd0379be

  4. #4

    Standaard Re: trage belgium digital

    ik heb mijn scherm afbeelding eens veranderd
    zie je die nu nog niet?
    bd0379be

  5. #5
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: trage belgium digital

    Jawel, nu is-ie d'er weer!

    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 1TB HD (0SX 10.13.3) - iPhone 4s (iOS 9.3.5)+iPad5 WiFi (iOS 11.2.5)

  6. #6

    Standaard Re: trage belgium digital

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door tweetty Bekijk bericht
    hebben jullie dit ook , het traag openen van Belgium digital pagina's
    de laatste tijd als ik iets open op Belgium digital gaat dit zo heel traag
    het duurt soms wel 10sec eer een pagina opent
    Hier ook soms last van,deze morgen kon ik zelf helemaal niet inloggen en kreeg deze melding "Error establishing a database connection"
    Ik werk normaal met Firefox maar ik heb wel de indruk dat BD vlotter draait als ik overschakel naar Safari.

    Mvg Yves.
    Laatst gewijzigd door yves23; 11 januari 2018 om 13:28

  7. #7
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: trage belgium digital

    Kan idd van je browser afhangen (zie daarvoor misschien ook: Het grote browser topic.)
    Ik weet wel dat er werk aan de winkel is, en dat er dit jaar vanalles zal gebeuren, ook (of misschien vooral) op gebied van veiligheid.
    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 1TB HD (0SX 10.13.3) - iPhone 4s (iOS 9.3.5)+iPad5 WiFi (iOS 11.2.5)

  8. #8

    Standaard Re: trage belgium digital

    pc is deze middag opgekuist door een technieker van norton kostprijs was 40€
    der waren geen fouten te vinden
    de traagheid van BD is er niet op verbeterd, bd blijft traag
    was vroeger niet zo, wat is er veranderd bij BD?
    is zowel bi IE traag als bij firefox
    bd0379be

  9. #9

    Standaard Re: trage belgium digital

    In de brouwsers, extensies , alsook add- ons in firefox kunnen de boel vertragen. Kuis de cookies eens op, maar pas op met logins en het auto aanvullen. Hier met chrome snelle BD. Schakel de router eens uit voor 30sec, ook de stroom. Welke virus scanner, schakel de onnodige programma's uit in services, sommige lopen mee op net ongemerkt. Enz, dat is normaal en zal ook geen fout melding geven.Heb dat al eens van een kennis meegemaakt, man, man wat daar allemaal opstond. En bij de vraag , gebruik jij dat, nee maar daar durf ik niet aankomen. Let wel ik zeg niet dat het zo is bij jou, maar nu blijft het gissen.
    Laatst gewijzigd door guido.g; 12 januari 2018 om 18:35

  10. #10

    Standaard Re: trage belgium digital

    Ik kan verzekeren dat hier met Firefox 57.0.4 en talrijke add-ons er geen probleem is met de snelheid. Pagina's laden zeer snel. Ik heb meestal minstens 6/7 tabs open staan waarvan 2 auto-updaten terwijl er ook nog enkele programma's open staan. CPU staat maximum op 15% (PC is 7 jaar oud, i7 3GHz 16GB RAM)
    Zonealarm firewall + Avast antivirus.
    bye, Maurice
    https://blog.on4bam.com/
    Nikon D90

  11. #11
    Geregistreerd: 30 oktober 2015

    Standaard Re: trage belgium digital

    Ik bevestig hierboven de mening van on4bam met quasi dezelfde werkomgeving maar ik heb het ook eens getest met een in een Linux omgeving werkende FF 57.04 Quantum 64 bits en dat is ook snel.

    CPU usage 6%
    Memory used 990 MB
    Laatst gewijzigd door Zonas; 13 januari 2018 om 09:33
    De eerste keer lukte het nie maar de tweede keer lukte het van de eerste keer.< Canon 80D > < Canon 85 mm F/1.8 EF > < Tamron SP 70-300mm F/4.5-5.6 Di VC > < Sigma DC OS 17-50mm F/2.8 EX HSM ><Canon EF-S 10 -18 mm F/4.5-5.6 IS STM>

  12. #12

    Standaard Re: trage belgium digital

    Volgens de add-on "load time" in Firefox:
    Loaded 2018-01-13 09:44:00.193
    Load Time 1.85 s
    Redirect n/a
    Domain Lookup 0 ms
    Connect 0 ms
    Wait for Response 311 ms
    Response 38 ms
    DOM Processing 1.36 s
    Parse 1.06 s
    Execute Scripts after Parsing 67 ms
    DOMContentLoaded Event 9 ms
    Wait for Sub Resources 225 ms
    Load Event 16 ms
    Niet echt een "trage BD" denk ik.
    bye, Maurice
    https://blog.on4bam.com/
    Nikon D90

Soortgelijke discussies

  1. belgium digital
    Door M... in forum Beginnershoek
    Reacties: 13
    Laatste bericht: 24 februari 2014, 02:25
  2. belgium digital
    Door Ria64 in forum Fotobeoordeling Model, Studio & Glamour
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 24 oktober 2010, 11:35
  3. belgium digital
    Door Ria64 in forum Test Forum
    Reacties: 12
    Laatste bericht: 24 oktober 2010, 11:32
  4. Belgium Digital
    Door Tropcal in forum Stilleven & Abstract
    Reacties: 13
    Laatste bericht: 31 december 2005, 19:15
  5. BELGIUM DIGITAL
    Door yvannovich in forum Algemeen
    Reacties: 17
    Laatste bericht: 30 oktober 2004, 14:34

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •