Belgiumdigital.com in samenwerking met
Pagina 2 van 2 EersteEerste 1 2
Weergegeven resultaten: 26 t/m 38 van 38
  1. #26

    Standaard

    Voor de geïnteresseerden : http://www.airfryerweb.nl/airfryer-baktijden/
    There is no such thing in anyone's life as an unimportant day. / Alexander Woollcott
    A diplomat is a man who always remembers a woman's birthday but never remembers her age.
    Contra principia negantem disputari non potest. BD Lidnummer : BD0394BE

  2. #27

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Franciskine Bekijk bericht
    Tot aankoop overgegaan...... Voorlopig tevreden, vandaag snel even 12 diepvries escargots in de hete lucht friteuse......12 min later op mijn bord.....niks op aan te merken...
    Toppie.
    Vandaag sate's gemaakt voor bij de nasi. Heerlijk en zo klaar.
    Met de vriendelijke groeten, Ruud.

  3. #28

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Geachten,

    Reeds 2 airfryers gaven er de brui aan na slechts enkele malen gebruik. Deden niets meer. Ik wacht met proper maken tot het toestel is afgekoeld. Nog iemand die zulks heeft ondervonden?

  4. #29

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    In feite denk ik met heimwee terug naar vroeger toen je een frietkot kon ruiken van twee straten ver en vervolgens een onweerstaanbare honger kreeg...
    In een puntzak met veel zout en mayonaise, lekkerrrrrr.

    Ik heb me lang verrot gezocht naar de olie/vet die ze toen gebruikten maar omwille van een bepaalde reden is die gewoon niet meer te vinden. De reden van dat vet zou zijn dat er een zeker % paardenvet inzat (dixit iemand van de kokschool Spermalie).

    Wij maken onze frieten zelf en bakken in kokosvet.

    Nooit begrepen waarom die droge stokken van McDonalds uberhaupt worden gegeten.

  5. #30

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Snowis Bekijk bericht
    Geachten,

    Reeds 2 airfryers gaven er de brui aan na slechts enkele malen gebruik. Deden niets meer. Ik wacht met proper maken tot het toestel is afgekoeld. Nog iemand die zulks heeft ondervonden?
    Ik heb een Philips en die gebruiken we al vijf jaar probleemloos. Maar die is wel driemaal duurder dan de namaak brol die tegenwoordig al voor €49 wordt verkocht.

  6. #31
    Geregistreerd: 20 juni 2010

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door opapol Bekijk bericht
    In feite denk ik met heimwee terug naar vroeger toen je een frietkot kon ruiken van twee straten ver en vervolgens een onweerstaanbare honger kreeg...
    In een puntzak met veel zout en mayonaise, lekkerrrrrr.

    Ik heb me lang verrot gezocht naar de olie/vet die ze toen gebruikten maar omwille van een bepaalde reden is die gewoon niet meer te vinden. De reden van dat vet zou zijn dat er een zeker % paardenvet inzat (dixit iemand van de kokschool Spermalie).

    Wij maken onze frieten zelf en bakken in kokosvet.

    Nooit begrepen waarom die droge stokken van McDonalds uberhaupt worden gegeten.
    Wij maken ook onze frieten zelf, maar bakken nog steeds in Ossewit.
    Ooit waren we van plan van over te schakelen naar kokosvet/olie, maar na wat gegoogeld te hebben en na prijsvergelijk zijn we toch maar bij Ossewit gebleven.

    Dit (o.a.) gaf de doorslag om toch maar niet te veranderen : https://www.margriet.nl/actueel/hoe-...-voedingsleer/

    Maar de discussie over het feit dat kokosolie/vet nu gezond, gezonder, minder slecht is voor allerhande is een discussie die reeds jaren aan de gang is.

    Maar het zal ook wel met smaak te maken hebben zeker, en die is bij iedereen anders. Maar dat het heel duur is, dat staat als een paal boven water.
    En dat Ossewit ongezond is, staat ook als een paal boven water.

    Het zal altijd het gezondst blijven om niet te veel frietjes te eten zeker .

    Wij zijn nu al jaren teruggeschakeld van één keer per week, naar één à twee keer per maand en soms gaat er al eens een maand voorbij dat we er geen eten ook.
    Laatst gewijzigd door Djivan; 6 december 2017 om 14:40

  7. #32

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Kom net van frituur...

    Welk vet? geen idee maar twas lekker....

  8. #33
    Geregistreerd: 20 februari 2005

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door opapol Bekijk bericht

    Nooit begrepen waarom die droge stokken van McDonalds uberhaupt worden gegeten.
    Om maar te zwijgen van hun hamburgers...
    Minder glas dan vroeger, maar beter.

  9. #34
    Geregistreerd: 20 juni 2010

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Leopard Bekijk bericht
    Om maar te zwijgen van hun hamburgers...
    Om maar te zwijgen van alle brol die alle fastfoodketens presenteren... bahhhh !!
    Snap niet dat mensen daar überhaupt willen gaan "eten"...

  10. #35

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Djivan Bekijk bericht
    Wij maken ook onze frieten zelf, maar bakken nog steeds in Ossewit.
    Ooit waren we van plan van over te schakelen naar kokosvet/olie, maar na wat gegoogeld te hebben en na prijsvergelijk zijn we toch maar bij Ossewit gebleven.

    Dit (o.a.) gaf de doorslag om toch maar niet te veranderen : https://www.margriet.nl/actueel/hoe-...-voedingsleer/

    Maar de discussie over het feit dat kokosolie/vet nu gezond, gezonder, minder slecht is voor allerhande is een discussie die reeds jaren aan de gang is.

    Maar het zal ook wel met smaak te maken hebben zeker, en die is bij iedereen anders. Maar dat het heel duur is, dat staat als een paal boven water.
    En dat Ossewit ongezond is, staat ook als een paal boven water.

    Het zal altijd het gezondst blijven om niet te veel frietjes te eten zeker .

    Wij zijn nu al jaren teruggeschakeld van één keer per week, naar één à twee keer per maand en soms gaat er al eens een maand voorbij dat we er geen eten ook.
    Vet is net zoals zout of suiker de belangrijkste smaakmaker en wordt door velen net zoals bij mij als lekker ervaren. Totdat de huisarts met een vervelende mededeling komt: u heeft een te hoog cholastrohol gehalte en krijgt dan voor dagelijks gebruik dozen met Atorvastiene en Gripid mee, inclusief een dieetlijst. Ik ben altijd zuinig geweest met vet eten en we bakken al tientallen jaren met olijf olie en eten steeds minder vlees en steeds meer groente (sapjes) zelfgemaakt met een slowjuicer. Af en toe een heerlijk frietje in vet gebakken is dan een feestje.

  11. #36

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Djivan Bekijk bericht
    Om maar te zwijgen van alle brol die alle fastfoodketens presenteren... bahhhh !!
    Snap niet dat mensen daar überhaupt willen gaan "eten"...
    ja, juist.
    Ik heb twee keer bij McDonalds gegeten, de eerste keer zat ik als 19-jarige rugzaklifter uitgeschud in Keulen, de tweede keer was tijdens een urbextrip tijdens dewelke ik nooit placht te eten (ik word er slaperig van).
    Maar dat was al 35 jaar later

    Hamburgers eet ik alleen op reis, waar we ze zelf klaarmaken. Maar bij ons op reis is het altijd armoe troef

    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

    Het decor maakt wel veel goed moet ik zeggen

  12. #37

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Eenbes Bekijk bericht
    Vet is net zoals zout of suiker de belangrijkste smaakmaker en wordt door velen net zoals bij mij als lekker ervaren.
    Ik heb dezelfde mededeling al gehad. Mijn gedacht, liever 5 jaar rapper de grond onder dan nog 25 jaar tegen mijn goesting aan tafel zitten.

  13. #38

    Standaard Re: Friteuse met hete lucht....

    Ach, een beetje aanpassen is niet zo moeilijk.
    Mijn kinderen hebben me dit jaar aangemoedig om mee te doen met zowel tournee Minerale als met Dagen zonder vlees.
    Ik drink nu minder dan 2 pinten of glazen wijn per week, en eet nog zowat de helft van het vlees van vroeger.
    5 kilo kwijt, en ik voel me een stuk beter.

    Ik mis vlees en alcohol niet echt, maar geniet wel van een echt goed glas wijn of whisky, en een stukje kwaliteitsvlees.
    The best or nothing....
    Tommie
    Een machientje van Sony, een oud bierblikje, iets breed van Tamron, en een Minolta macroscoopje. En een dikke Jonagold om alles in te bewaren.

Pagina 2 van 2 EersteEerste 1 2

Soortgelijke discussies

  1. Frietjes maken met hete lucht....
    Door Franciskine in forum Chit Chat
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 9 september 2015, 12:02
  2. rietjes
    Door visser 95 in forum Macro & Close-Up
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 23 november 2011, 17:52
  3. Héte Héte lucht!
    Door AndriesDeLeener in forum Stilleven & Abstract
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 27 februari 2010, 18:04
  4. Spelen met hete lucht ...
    Door filipo in forum Evenementen
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 3 augustus 2006, 11:17

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •