Belgiumdigital.com in samenwerking met
Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8
  1. #1

    Standaard Foutmelding in Camera Raw

    Wie weet hiervoor een oplossing?

    Bij toepassen van 'Gegradueerd filter' in Camera Raw krijg ik de foutmelding: Kan lokale aanpassing niet maken. Alle besturingselementen zijn ingesteld voor lokale aanpassingen om geen invloed op de afbeelding te hebben.

    Alvast dank!

  2. #2

    Standaard Re: Foutmelding in Camera Raw

    Ik heb ondertussen op internet ook gezocht, zonder resultaat.
    Het vreemde is dat dit op mijn Lap-top wel perfect werkt!

  3. #3
    Geregistreerd: 25 februari 2005

    Standaard Re: Foutmelding in Camera Raw

    Je moet wel eerst een aanpassing doen, voordat "de gegradueerd" filter werkt... wat logisch is.

  4. #4

    Standaard Re: Foutmelding in Camera Raw

    Dat is het nu precies, ik kan geen aanpassingen doen! Voorheen werkte dit wel.

    Na heel wat zoekwerk heb ik het probleem kunnen oplossen; bij aanpassingspaneel en gegradueerd filter waren om de één of andere, nu nog onbekende reden, de kleuren uitgeschakeld in het rechtse bedieningspaneel. Door klikken in de kleurkiezer worden de kleuren terug ingeschakeld en de aanpassingsgereedschappen terug actief.
    Laatst gewijzigd door NOD; 20 november 2015 om 21:42

  5. #5
    Geregistreerd: 25 februari 2005

    Standaard Re: Foutmelding in Camera Raw

    Krijg je zo'n foutmelding ?



    verschuif dan je schuivertjes eerst.
    Is het een andere foutmelding?, .... opnieuw installeren , kan een oplossing zijn.

  6. #6

    Standaard Re: Foutmelding in Camera Raw

    Inderdaad, de schuivertjes verplaatsen helpt niet, wel op het kruis klikken bij 'kleur' rechts onder zoals ik in bovenstaande beschrijf.

    Bedankt voor de hulp.

  7. #7
    Geregistreerd: 21 september 2007

    Standaard Re: Foutmelding in Camera Raw

    Heel gek, maar ik krijg die foutmelding niet, zelfs met het kruis in Kleur. Aanpassingen geen enkel probleem.
    BD1166BE. CANON camera's (7D, 350D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto monopod; tripod 190CXPro4 met Markins Q3 -  Intel iMac 27" 3,4GHz 16GB RAM - 1TB HD (0SX 10.12.6) - iPhone 4s+iPad2 3G+WiFi (iOS 9.3.5)

  8. #8
    Geregistreerd: 25 februari 2005

    Standaard Re: Foutmelding in Camera Raw

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door LesC Bekijk bericht
    Heel gek, maar ik krijg die foutmelding niet, zelfs met het kruis in Kleur. Aanpassingen geen enkel probleem.
    omdat je iets aanpast!!!
    Ik krijg die dus ook niet , alleen als alle schuivertjes in het midden staan bij het radiaal of gegradueerd filter en je wil dan een aanpassing doen (die dan geen aanpassing is, omdat alles op nul staat)

Soortgelijke discussies

  1. foutmelding f - -
    Door keyki in forum Objectieven
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 28 september 2009, 18:44
  2. foutmelding D70
    Door mdw in forum Camera's
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 4 april 2007, 20:19
  3. Foutmelding.
    Door Mullie in forum Chit Chat
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 4 juni 2006, 18:17
  4. foutmelding
    Door AtroX in forum Algemeen
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 4 juni 2006, 08:56
  5. USB foutmelding
    Door imported_Dre in forum Software
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 22 augustus 2004, 14:50

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •