Hiermee wil ik graag beroep doen op de kennis van dit forum:
Ik wil fotos maken van de gerechten die mijn vrouw klaarmaakt en zo onze eigen kookboek samenstellen. De vraag is echter hoe ik tewerk ga bij het fotograferen van de borden met eten. Best met een macrolens, of op 50mm? Wat met de belichting? Moet ik dit aanpakken als productfotografie? Welk diafragma? Scherptediepte?
Is er iemand die hier meer over weet of een link kent naar meer informatie?
Alle info welkom.
Ik wil fotos maken van de gerechten die mijn vrouw klaarmaakt en zo onze eigen kookboek samenstellen. De vraag is echter hoe ik tewerk ga bij het fotograferen van de borden met eten. Best met een macrolens, of op 50mm? Wat met de belichting? Moet ik dit aanpakken als productfotografie? Welk diafragma? Scherptediepte?
Is er iemand die hier meer over weet of een link kent naar meer informatie?
Alle info welkom.
Comment