Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Rogue Flashbender Set

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Rogue Flashbender Set

    Rogue Flashbender Set bestaande uit

    Rogue Flashbender 2 Reflector Small
    De Rogue Flashbender Reflecor geeft je controle over het licht van je interne cameraflitser. Het kleine reflectiescherm verzacht schaduwen en haalt details in schaduwpartijen naar voren. Je kunt het licht bovendien heel gecontroleerd afbuigen en naar de juiste plaats sturen.

    Rogue Flashbender 2 Bounce Card
    De Rogue FlashBender 2 Bendable Bounce Card kan als reflector gebruikt worden, maar ook als flag om het licht af te schermen. Deze verbeterde versie van de FlashBender is gemaakt van lichter materiaal. De Bounce Card beschikt over 1 spiraal om de reflector in de gewenste stand te buigen en te fixeren.

    Rogue Diffusion Panel Small
    Het Diffusion Panel is een ideale accessoire om het licht van uw Flashbender zachter te maken. Het innovatieve ontwerp verspreid het licht gelijkmatig en verzacht de weerkaatsing van het licht op oppervlakten.

    Af te halen in Schelle. Verzending mogelijk.

    Richtprijs : 50 €

  • #2
    Re: Rogue Flashbender Set

    Schopje
    BD1166BE. CANON camera's (7D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  M1 iMac 24" - 16GB RAM - 2TB SSD (MacOS Sonoma 14.4) - iPhone XR (iOS 17.4) + iPad5 WiFi (iPadOS 16.7.6)

    Comment

    Working...
    X