Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Canon FS100 SD-camcorder

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • [ Canon ] Canon FS100 SD-camcorder

    Weg wegens aankoop nieuw fototoestel met filmfunctie. In perfecte staat. Slechts één maal gebruikt tijdens huwelijk.

    Wordt geleverd in originele verpakking samen met opbergtas, lader, afstandsbediening, SD-HC kaartje van 4GB, USB-kabel, software (ImageMixer 3SE, Digital Video Software, ZoomBrowser EX 6.0 en drivers) en alle beschikbare handleidingen (zowel op papier als cd).

    Prijs : 230€
    Omgeving Poperinge-Ieper
    Foto's hier te vinden.

    BESCHRIJVING:
    -------------
    De stijlvolle en handige FS100 is een compacte camcorder die beelden direct vastlegt op geheugenkaarten, zodat u uw beelden eenvoudig kunt delen en uploaden. Dankzij de 45x Advanced Zoom kunt u dichter bij de actie komen.
    Kenmerken

    Stijlvolle camcorder die u overal mee naartoe kunt nemen
    SD/SDHC-geheugenkaartopname
    45x Advanced Zoom
    Megapixel-CCD, DIGIC DV II en echt breedbeeld
    Microfooningang
    Energiezuinig
    Foto's vastleggen
    USB 2.0 Full Speed
    Eenvoudig DVD's maken met DW-100
    Meegeleverde software

    Op geheugenkaart opslaan, online delen.

    Stijlvol en compact
    De FS100 is een ultracompacte lichtgewicht camcorder die u overal mee naartoe kunt nemen. U kunt hiermee beelden opslaan op SD- of SDHC-geheugenkaarten, zodat u geen grote media meer nodig hebt, zoals cassettes. Dit super stijlvolle apparaat ziet er net zo goed uit als de filmpjes die u ermee kunt maken.

    Vastleggen op geheugenkaart
    Met de FS100, die beelden direct opslaat op geheugenkaarten, wordt het delen van filmpjes zeer eenvoudig. Geef kaarten aan vrienden of plaats een kaart in een compatibele kaartlezer om video over te brengen naar een computer. De capaciteit van kaarten wordt steeds groter en dus neemt ook de capaciteit van de FS100 steeds verder toe.

    45x Advanced Zoom
    Maak met de 45x Advanced Zoom opnamen van gebeurtenissen zelfs op grote afstand (zoals een voetbalwedstrijd of een popconcert) zonder een detail te missen. De combinatie van een echte Canon-videolens en een krachtige DIGIC DV II-verwerking zorgt voor ongelooflijk groot bereik.

    Onberispelijke kwaliteit
    Met de megapixel-CCD van de FS100 legt u geweldige filmbeelden vast en het echte 16:9-breedbeeldopnamesysteem legt de verbazingwekkende panoramische beelden, net als alle andere Canon-camcorders, gedetailleerd vast zodat ze perfect geschikt zijn voor weergave op breedbeeld-TV's.

    Klinkt goed
    Sluit een externe microfoon aan voor meer controle over de geluidsopname en experimenteer met spannende soundtracks.

    Bespaar energie
    Dankzij het flashgeheugen is de FS100 een ongelooflijk enerziezuinige camcorder: u kunt tot 3 uur aan beelden opnemen met de meegeleverde accu. Op lange dagen buiten de deur toont de lithium-ionaccu precies hoeveel opnametijd er nog over is, tot op de minuut nauwkeurig, zodat u nooit onverwacht met een lege accu komt te zitten.

    Fotografie
    De FS100 is ook een camera voor stilstaande digitale beelden met een hoge kwaliteit, met functies voor reeksopnamen, continu opnamen en een histogramweergave. DIGIC DV II legt kleuren vast die er geweldig uitzien op afgedrukte foto's.

    Overdracht op hoge snelheid
    Met een USB 2.0 Hi Speed-verbinding hebt u maar één kabeltje nodig om filmpjes en foto's over te brengen naar een computer.

    Eenvoudig DVD's maken
    De DW-100, de zelfstandige DVD-brander van Canon, is de perfecte partner voor de FS100. Met een druk op de knop worden filmpjes direct op schijf gebrand. Schijven zijn compatibel met gewone DVD-spelers voor thuis.

    Alles wat u nodig hebt: software is meegeleverd
    Met Pixela ImageMixer(TM) 3 SE kunt u uw videoclips ordenen, afspelen en bewerken en deze vervolgens omzetten in een andere bestandsindeling. De software biedt ook functies voor het maken van DVD's; nog een eenvoudige manier om beelden te delen.

    De Canon FS100 SD is door Test-Aankoop gekozen als Beste Koop in de categorie SD-camcorders (test oktober 2008).
Working...
X