Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

CANON Fisheye 15mm - SIGMA 55-200mm - SIGMA 70-300mm

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • CANON Fisheye 15mm - SIGMA 55-200mm - SIGMA 70-300mm

    Vanwege het stopzetten van de hobby verkoop ik nog drie lenzen. Deze lenzen zijn nog 100% werkende en zonder beschadiging. Het enige wat mist zijn de originele dozen, papieren, etc... Bij de SIGMA lenzen heb ik nog allebei de tasjes. Gedetailleerde foto's kan ik altijd op vraag mailen of in een bericht sturen, of als er andere vragen zijn beantwoord ik die graag.

    Vanwege het niet uitvoeren van de hobby de laatste jaren heb ik momenteel geen idee van de tweedehandswaarde. Daarom zijn alle prijzen zeker bespreekbaar. Het zou heel handig zijn als iemand ze alledrie zou overnemen, maar dit is zeker apart te verkopen. Ik kan verzending aanbieden via Bpost of Kiala (beide inclusief aantekening en bewijs) of afhaling is mogelijk in regio Kalmthout of Antwerpen Centrum (BE).

    Ik heb hier puur een account aangemaakt om deze te verkopen, omdat ik ze liever in een gespecialiseerde en intieme sfeer verkoop dan op andere sites. Vanwege het gebrek aan bewijs dat ik actief en "echt" ben kan ik altijd aanbieden om de gesprekken via persoonlijke mail, sms of Facebook verder te zetten.

    CANON Fisheye Lens EF 15mm 1:28
    SIGMA 55-200mm 1:4-5.6
    SIGMA 70-300mm 1:4-5.6
Working...
X