Conditie : Zo goed als nieuw. Verkoop in verband met beëindiging hobby.

Beschrijving

Full frame camera
21,9 megapixels
Camera is in nagenoeg nieuwstaat. Aantal clicks is enkel uit te lezen door Canon, maar dat zullen er niet meer dan 30000 zijn. Is enkel als back-up body gebruikt.

Vraagprijs 850 euro woonachtig in Roermond Nederland.

Omschrijving Canon EOS 1Ds Mark III Body:

Canon bleef doorborduren op haar succesvolle EOS 1D lijn.
Dual DiG!C III processorIn de EOS 1Ds Mark III Body heeft de DIGIC II processor plaats gemaakt voor twee! DiG!C III processors. Deze krachtpatsers leveren hoge snelheidsresultaten, vol details en natuurlijke kleuren. Wat is snel? Een schrijfsnelheid van 5 beelden per seconde, oplopend tot maar liefst 56 beelden bij het ingedrukt houden van de sluiter. Uw fotoreeksen zullen overlopen van scherpe details, de 21-megapixel sensor zorgt dat niets verborgen blijft voor uw lens.
3 inch LCD-schermIn de EOS 1Ds Mark III Body heeft de befaamde 'Picture Style' functie zijn plaats weten te behouden. Met deze functie kunt u voorgeprogrammeerde instellingen oproepen die het werken met de camera vereenvoudigt. 'Picture Style' kan worden vergeleken met verschillende typen film; elk voor een ander kleurresultaat. Elke voorgeprogrammeerde instelling biedt controle over beeldscherpte, contrast, kleurtint en verzadiging. Deze functie geeft u meer controle en levert zodoende een betere beeldkwaliteit. Voor het terugkijken van uw beeldresultaten heeft de camera een 3 inch LCD-scherm aan boord. Dit is een verbetering van 0,5 inch ten op zichte van zijn voorganger.
Bestand tegen stof en water De Canon EOS 1Ds Mark III Body biedt veelzijdigheid door te beschikken over 2 geheugenslots, SD en CF. Er is zelfs de mogelijkheid om simultaan 2 typen beeldformaten weg te schrijven naar SD en CF kaarten. U hoeft geen weersomstandigheden te schuwen, de EOS 1Ds Mark III Body kan wat doorstaan. Zijn robuuste behuizing van magnesiumlegering is bestand tegen stof en water.
ObjectievenDe EOS 1Ds Mark III Body is compatibel met meer dan 60 EF objectieven (uitgezonderd EF-S) en alle EX serie Speedlite flitsers. Dit geeft u alle vrijheid in het kiezen van het juiste objectief, zodat u onder alle omstandigheden de juiste apparatuur voor de juiste opnames bij u heeft.
Standaard meegeleverd
• Li-ion battery pack LP-E4
• 2x CR2025 Lithium Battery
• Acculader LC-E4
• AC-adapter
• DC Coupler DR-E4
• Schouderband L6
• Eyecup
• USB-kabel
• Videokabel

zie advertentie: https://www.marktplaats.nl/a/audio-t...reviousPage=lr