Help! Ik heb/krijg een fantastisch kind! maar geen fantastische foto's...

Ben je onlangs bevallen en ben je de trotse moeder van een schitterend nieuwe baby, of heb je al peuters en kleuters die elke dag weer jouw leven kleur geven?
Misschien wil je dan wel eens een mooie foto van je kindje maken. Je kan natuurlijk naar een vakfotograaf stappen, maar net dan heeft je zoon of dochter er geen zin in... tja, dat gebeurt.

CVO-TSM te Mechelen biedt je daarom een cursus van 60 lesuren aan waarin je alle kneepjes van de fotografie, maar vooral van je fototoestel aangeboden krijgt, en waarmee we je op weg zetten naar een geslaagde "do-it-yourself" babyshoot.

Inschrijvingsvoorwaarden kan je verkrijgen op de site van CVO-TSM, of stuur ons een bericht.
Inge en Mich zullen je graag vrijblijvend alle inlichtingen verschaffen.

De lessen starten op maandag 9 oktober 2017 om 14.00 op CVO-campus Jef Denijn, te Mechelen.

Inschrijvingsgeld voor een cursus van 60 lesuren: 95 euro.


Wat heb je nodig: een digitaal fototoestel. Er is geen enkele voorkennis vereist; wij beginnen helemaal bij het begin, en helpen je graag bij het uitpluizen van je handleiding en bij het leren kennen van alle knoppen op je toestel, om uiteindelijk te komen tot het maken van leuke en spannende fotoreportages van je kleine spruit(en).

Vind je geen babysit? geen probleem; breng je kindje gerust mee naar de les. Hij/zij kan gelijk proefkonijn zijn voor jou en je klas.

meer informatie of inschrijving: lerenfotografereninmechelen@gmail.com