Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

10/12/2016 en 11/12/2016 - Lowland Photo Festival - Antwerpen, Kinepolis

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • 10/12/2016 en 11/12/2016 - Lowland Photo Festival - Antwerpen, Kinepolis

    100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is dit jaar al aan zijn derde editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie!
    Tijdens het weekend van 10 en 11 december strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Kinepolis Antwerpen om er te genieten van inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grootse natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops.

    Lezingenprogramma zaterdag 10 december
    Michel Lucas (NL), Pia Dierickx & Karin Couwenbergh (BE), Heike Odermatt (NL), Jan & Mart Smit (NL), Bob Luijks & Marijn Heuts (NL), Jeffrey Van Daele & Yves Adams (BE), Myriam Dupouy (F), Laurent Geslin (CH) & Markus Varesvuo (FI)

    Lezingenprogramma zondag 11 december
    Sam Mannaerts (BE), Alain Pardon (BE), Karl Van Ginderdeuren & Pieter-Jan D’Hondt (BE), Kristel Schneider (NL), Lowland-battle: Johan van de Watering (NL) versus Filip van Boven (BE), Jasper Doest (NL), Richard Peters (UK) & Bence Mate (HU)

    Een dagticket voor het lezingenprogramma van het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. Wil je geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden. Dit ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de bioscoopzaal, je kan ook gratis deelnemen aan de middagseminars op de dag waarvoor je over een ticket beschikt én gratis een bezoek brengen aan de natuur- en fotografiebeurs. Uiteraard kan je eveneens de gratis tentoonstelling met de mooiste beelden van de Bond Verantwoorde Natuurfotografie (BVNF) bewonderen, evenals de winnaars van onze Lowland Photo Contest 2016!



    Vriendelijke groeten

    Peter
Working...
X