PDA

Volledige versie bekijken : Vastelegd AF punt oproepen



mir
8 december 2004, 19:28
Als je in de 'Persoonlijk Voorkeurmenu' een AF punt vast zet hoe roep je die dan achteraf op??

Ik heb al in de handleiding van 10D gekeken maar stemt niet overeen met 300D.
groeten,

mir

ps die firmwarehack is echt :G

mir
9 december 2004, 17:16
Niemand die deze optie gebruikt??

mir

FransGuelinckx
9 december 2004, 17:45
Ik heb snel eens gekeken op mn 300D, maar niks tegengekomen.
Ik heb de gehackte firmware ook niet :clown: Waar kan ik die trouwens vinden? (kwestie van de goeie te hebben)

grtz
Frans

Black B@ndit
9 december 2004, 17:50
Een AF-punt kan je bij een 300D toch niet kiezen in het menu?

Je gebruikt daarvoor het knopje dat in de rechter bovenhoek op de achterkant van je camera zit.
Als de camera in P, TV, AV, M of A-DEP staat, en je drukt op dat knopje, dan zie je welk punt geselecteerd is (in het LCD-display). Om dat punt te veranderen, draai je aan het instelwieltje om het juiste punt (of alle punten tegelijk) te kiezen. Als je dan op de ontspanknop drukt, dan wordt dat punt zo ingesteld.

F@bke
9 december 2004, 17:58
Je kan wel zien wel AF punt (geselecteerd is/was) als je de Canon Digital Camera File Utility gebruikt...(is dat wat je bedoelt?)

Grtz,F@bke
Leer gelukkig te zijn met wat je hebt, terwijl je werkt aan wat je wilt
hebben.

mir
9 december 2004, 18:28
Misschien is mijn vraag niet echt duidelijk :o
Ik heb dus sinds gisteren de 'firmware hack' op de 300d zitten.
Een extra optie is dus een af punt vast te zetten en die dan door 1 druk op een knop direct te gebruiken .Probleem is dus dat ik niet welke knop.Ik programmeer dus in de menu welk af punt ik wil vast zetten maar ik weet niet hoe ik het 'geprogrammerde' af punt kan gebruiken.

Ben ik zo wat duidelijker :confused:

mir

Pieter G.
9 december 2004, 22:48
Werkt het dan echt niet zoals op de 10D?
Focuspuntselectieknop ingedrukt houden en dan de specifieke knop voor het geregistreerde AF-punt indrukken.

Moet eerlijk zeggen dat ik het weinig gebruik; ik doe het meestal met de instelwielen omdat het zeker even snel gaat.

mir
10 december 2004, 06:53
Focuspuntselectieknop ingedrukt houden en dan de specifieke knop voor het geregistreerde AF-punt indrukken.



Wel t'is die specifieke knop die ik niet vind :(

mir

Pieter G.
10 december 2004, 07:37
Wel t'is die specifieke knop die ik niet vind :(

Dan zal't nie gaan op de 300D zeker?

mir
10 december 2004, 11:09
Dan zal't nie gaan op de 300D zeker?

Waarom maken ze die functie in de hack dan actief?
Als je ze dan toch niet zou kunnen gebruiken?

mir

CooMa
10 december 2004, 11:17
Staat het niet in de HL die bij de crack geleverd wordt? (enfin dat dacht ik toch...)

mir
14 december 2004, 21:06
Is hier nu echt niemand met een 'hacked' 300D die deze functie al gebruikt heeft?Het gaat over de functie nr 15 in het persoonlijke voorkeuren menu

mir